Sinds 1955

Hora Scheepsramen &
-deuren

Waterdicht. Betrouwbaar. Maatwerk.


Windscherm

Hora, veelzijdig in windschermen voor uw boot

Voor de jachtbouw en kleine beroepsvaart maakt Hora Scheepsramen aluminium windschermen op maat. Waarom een windscherm van Hora?

 • Makkelijk en snel online persoonlijk advies en prijsindicatie
 • Extra controle tijdens productieproces
 • Inmeten, controle en montage op locatie
 • Tussentijds wordt het windscherm aan boord gepast, zodat u kunt vaststellen dat het windscherm mooi aansluit op de onderregel van uw schip
 • U bent welkom om tussentijds een kijkje te komen nemen in onze fabriek waar wij u graag ons werkproces laten zien
 • Kwaliteit en service hoog in vaandel

Aluminium windscherm op maat voor boot

Een windscherm voor uw boot bestaat standaard uit 4 of 5 delen,  maar meerdelige windschermen of complex gebogen windschermen voor uw boot behoren ook tot de mogelijkheden. Tijdens de productie van het windscherm wordt altijd tussentijds bij u aan boord gepast om problemen tijdens de oplevering te voorkomen. Onze Windschermen hebben de volgende eigenschappen:

 • Aluminium, geanodiseerd, hoogglans gepolijst of poedercoat gemoffeld in RAL kleuren
 • Vaste of klapbare uitvoering
 • Tenax zeilvast zetters om de buiskap vast te zetten
 • Gaten voor ruitenwissers
 • Gekleurd glas
 • Complex gebogen vormen

Aankoop vanuit uw luie stoel

Een nieuw aluminium windscherm op maat kopen kan vanuit uw luie stoel. Op onze website kunt u online een foto van uw boot uploaden. U geeft uw wensen aan en van ons ontvangt u een persoonlijk advies en een prijsindicatie. Bent u geïnteresseerd dan komen wij op locatie inmeten, vervolgens ontvangt u van ons een definitieve offerte. Na akkoord gaan wij heel graag voor u  aan de slag. Tussentijds komen wij langs om het aluminium windscherm op uw boot te passen zodat we tijdens de montage niet voor verrassingen komen te staan. Denk hierbij aan de juiste positie van uw windscherm, ruitenwissergaten en de zeilvastzetters.  Nadat de laatste hand is gelegd aan het windscherm volgt de definitieve montage. De duur van de productie en montage van een aluminium windscherm op maat moet u rekening houden met gemiddeld 7 weken.

Contactformulier

Mogelijkheden maatwerk bespreken

Scheepsraam / scheepsdeur
laten maken?

Plan een bezichtiging bij u aan boord

Of kom kijken in onze fabriek

Bezichtiging aan boord Bezoek onze fabriek

Op uw gewenste locatie wensen & oplossingen bespreken, vrijblijvend

Hora Scheepsramen;

WATERDICHT. BETROUWBAAR.

Hora Scheepsramen is naast specialist in aluminium windschermen voor u boot ook thuis in Scheepsramen voor verschillende vaarten. In onze fabriek worden scheepsramen geproduceerd met lichte, halfzware en zware profielen afhankelijk van het gebruik en de afmetingen van de boot. Ook zijn wij op de hoogte van de verschillende normeringen en wetgevingen die hiermee gemoeid gaan. Mocht u vragen hebben over bovenstaande dan nodigen wij u uit om uw vraag te stellen in ons online contactformulier. Wij zullen binnen 3 werkdagen contact met u opnemen.

 

Contact? Wij helpen u graag verder

 

Hora Scheepsramen & -deuren

Waterdicht. Betrouwbaar. Maatwerk.

Hora Scheepsramen is een familiebedrijf dat sinds 1955 scheepsramen maakt voor de jachtbouw, beroepsvaart en particuliere markt. Met een ambachtelijk, modern productieproces en gedreven vakmensen bieden wij maatwerk.

Geen standaard producten, maar raamoplossingen die uitblinken in kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Hora scheepsramen: waterdicht betrouwbaar.

 

Maatwerk scheepsramen- & deuren sinds 1955
Archief scheepsramen