Sinds 1955

Hora Scheepsramen &
-deuren

Waterdicht. Betrouwbaar. Maatwerk.


Raamrubbers

Het belang van goede raamrubbers van uw boot

De raamrubbers van uw boot lijken in eerste instantie van ondergeschikt belang. Maar niets is minder waar! De levensduur van uw boot hangt samen met goed geplaatste en kwalitatief goede raamrubbers. Wij bij Hora werken op locatie en ..

  • …vervangen diverse raamrubbers en onderdelen
  • …demonteren en monteren van lekke dubbele beglazing
  • …kitten opnieuw uw (lekke) bootramen
  • …vervangen gebroken bootruiten
  • …restaureren beschadigde raamprofielen
  • …plaatsen permanente beglazing, ook wel plakruiten genoemd.

Hora komt naar u toe met de Mobiele Werkplaats

Om het vervangen, repareren of plaatsen van boot raamrubbers van onze klanten te vergemakkelijken hebben wij een mobiele werkplaats ontwikkeld. Met onze mobiele weekplaats bedienen wij klanten in heel Nederland. Om deze reparaties te vergemakkelijken bieden wij de mogelijkheid om foto’s van het probleem te uploaden zodat wij vrijblijvend gericht advies en een prijsindicatie kunnen geven. Zo weet u wat u van ons kan verwachten en weten wij zeker dat wij niet zonder ongedane zaken weer huiswaarts gaan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact (033 4941295) met ons opnemen voor allerlei vragen of via ons online contactformulier.
Contactformulier  Gratis Advies Aanvragen

Mogelijkheden maatwerk bespreken

Scheepsraam / scheepsdeur
laten maken?

Plan een bezichtiging bij u aan boord

Of kom kijken in onze fabriek

Bezichtiging aan boord Bezoek onze fabriek

Op uw gewenste locatie wensen & oplossingen bespreken, vrijblijvend

Voorkomen beter dan genezen; onderhoud raamrubbers boot

Buiten het feit dat wij graag uw raamrubbers komen vervangen willen wij u toch graag onderhoudstips geven om de levensduur van de boot raamrubbers te verlengen. Dit voorkomt een hoop ellende. Het is namelijk erg belangrijk dat de vochtbalans in uw boot piekfijn in orde is. Bij mankementen kan er schimmel ontstaan en ontstaan er rottende onderdelen. Daarom hebben wij de onderhoudstips op een rijtje gezet en voor u beschikbaar gemaakt bij onderstaande link.

Onderhoudstips!

Hora Scheepsramen & -deuren

Waterdicht. Betrouwbaar. Maatwerk.

Hora Scheepsramen is een familiebedrijf dat sinds 1955 scheepsramen maakt voor de jachtbouw, beroepsvaart en particuliere markt. Met een ambachtelijk, modern productieproces en gedreven vakmensen bieden wij maatwerk.

Geen standaard producten, maar raamoplossingen die uitblinken in kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Hora scheepsramen: waterdicht betrouwbaar.

 

Maatwerk scheepsramen- & deuren sinds 1955
Archief scheepsramen